• 1399-05-15 09:27
برگزاری جشنواره ادبی کودک و نوجوان در مهرماه

رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی شهرداری اصفهان گفت: یکی از پایه‌های مهم فرهنگی وجود کتاب‌های متعدد در دسترس کودکان و نوجوانان جامعه است.

احمد رضایی در خصوص برگزاری دومین جشنواره شعر و داستان کودک و نوجوان شهروندی ۱۳۹۹ به خبرنگار ايمنا گفت: یکی از پایه‌های مهم فرهنگی وجود کتاب‌های متعدد در دسترس کودکان و نوجوانان جامعه است. بر عموم پوشیده نیست که در این بین شعر و داستان مهم‌ترین گونه‌ ادبی بر اساس سلیقه‌های متنوع است و این مهم زمانی دست می‌دهد که آثار این گونه ادبی بر اساس سلیقه‌های متنوع و فرهنگ بومی کشور تولید شود.

وی افزود: از سویی دیگر کودکان باید در شهری که زندگی می‌کنند با مفاهیم شهروندی آن آشنا شوند قوانین آن را آموزش ببینند و در ذهنشان نهادینه کنند مسلماً راه‌های زیادی برای این مقوله مهم در فرهنگ شهروندی وجود دارد و بی‌شک یکی از راه‌های انتقال این مهم به طور اعم از طریق هنر و به طور خاص از طریق شعر و داستان شکل می‌گیرد.

رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی شهرداری اصفهان تصریح کرد: بر این اساس با پشت سر گذراندن و نگاه به تجربه‌ای موفق در سال گذشته امسال نیز برای دومین سال  متوالی بر آن شدیم که جشنواره‌ شعر و داستان را با هدف جمع‌آوری این گونه ادبی در سلیقه‌های متنوع و بالا بردن هرچه بیشتر سطح کیفی کتاب‌های حوزه فرهنگ شهروندی توسط سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با شرایط ذیل برگزار کنیم.

رضایی با برشمردن عناوین بخش‌های جشنواره ادامه داد: نویسندگان و شاعران فعال در عرصه ادبیات کودک و نوجوان در بخش‌های داستان خردسال داستان هفت تا ۹ سال ۱۰ تا ۱۲ سال و نوجوان در این جشنواره شرکت می‌کنند.

وی افزود: موضوع‌های این جشنواره شامل اخلاق شهروندی، مدیریت خشم، مدیریت گفتگو، فرهنگ آپارتمان نشینی، آگاهی از شیوه‌های مراقبت از اموال عمومی در شهر در، حمل و نقل عمومی و پاک پسماند و بازیافت کاهش مصرف پلاستیک کاهش تولید پسماند فضای سبز و محیط زیست احساس تعلق به فضای سبز شهری آتش نشانی حوادث و ایمنی خطرات آتش سوزی چهارشنبه سوری و روز طبیعت فرایند امداد خواهی و امداد رسانی اورژانس ۱۱۵ استفاده صحیح و مصرف بهینه انرژی تعلق به شهر مشارکت و اهمیت آن در زندگی شهری مسئولیت پذیری و آگاهی نسبت به حقوق شهروندی است که در همه بخش‌ها به تشخیص داوران علاوه بر نفرات برتر تا ۱۰ اثر تقدیر می‌گردد و جایزه نقدی به مبلغ پنج میلیون ریال اهدا و امکان چاپ اثر به آن تعلق می‌گیرد.

رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی شهرداری اصفهان گفت: در صورت تشخیص داوران آثار تصویر سازی شده بخش ویژه مورد بررسی قرار می‌گیرد و صاحبان آثار برگزیده و تقدیری حق چاپ، ویرایش و کارشناسی و تصمیم‌گیری در تمامی مراحل چاپ را به دبیرخانه واگذار می‌نمایند.

رضایی ادامه داد: با ارسال اثر شرکت کنندگان ضمن قبول مالکیت معنوی اثر ارسالی خود، حق هرگونه استفاده از آثار برگزیده و تقدیری را به دبیرخانه واگذار می‌نمایند.

وی افزود: شرایط عمومی ارسال آثار شامل پیش از این چاپ نشده باشد پیش از این در جشنواره‌ای حائز رتبه نشده باشد همه آثار باید به اندازه قلم ۱۴ با فونت B Nazanin تایپ و به دبیرخانه ارسال شود و صفحات متون بدون ذکر مشخصات صاحب اثر ارسال شود و محدودیت سنی برای شرکت کنندگان در جشنواره وجود ندارد و دبیرخانه بدون در نظر گرفتن سن شرکت کنندگان فقط اثر را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

به گزارش ايمنا ، آخرین مهلت ارسال آثار ۱۵ مهرماه ۹۹ است. علاقمندان می‌توانند آثار خود را به نشانی www.shahrvand-isf.ir ارسال کنند.