• 1399-05-14 12:17
طهرانی: ناوگان اتوبوسرانی اصفهان متحول می شود

مدیر مالی و اقتصادی شهردار اصفهان با بیان اینکه ۸۰ دستگاه اتوبوس‌ از محل انتشار و فروش اوراق مشارکت سال ۹۸ به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان توسط شهرداری خریداری شد، گفت: علی‌رغم اینکه شرکت‌های تولیدکننده داخلی، اتوبوس نو ندارند، اما با همت مدیریت شهری اصفهان پس از تلاش شش‌ماهه اتوبوس‌های نو خریداری شد.

مرتضی طهرانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به وعده شهرداری اصفهان مبنی بر ورود اتوبوس‌های نو به چرخه حمل و نقل عمومی اظهار کرد: ۸۰ دستگاه اتوبوس اسکانیای جدید، دارای مشخصات زیست محیطی مطلوبی است.

وی با بیان اینکه این اتوبوس‌ها از محل انتشار و فروش اوراق مشارکت سال ۹۸ به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان توسط شهرداری خریداری شد، افزود: علی‌رغم اینکه شرکت‌های تولیدکننده داخلی، اتوبوس نو ندارند، اما با همت مدیریت شهری اصفهان پس از تلاش شش‌ماهه اتوبوس‌های نو خریداری شد.

مدیر مالی و اقتصادی شهردار اصفهان ادامه داد: قیمت هر اتوبوس خریداری شده در زمان انعقاد قرارداد شهرداری یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بود که در حال حاضر هر یک از اتوبوس‌ها دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

وی تصریح کرد: کارخانه اسکانیا اعلام کرده اتوبوس‌های خریداری شده، آخرین نسل از اتوبوس‌های اروپایی است و به لحاظ کیفیت تفاوت خواهد داشت.

طهرانی با بیان اینکه شهرداری برای سال جاری ۱۳۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر کرده تا تعداد اتوبوس‌ها را طبق برنامه افزایش دهد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با تولیدکنندگان اتوبوس مذاکراتی شده که نتایج آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی گفت: سال گذشته ۵۰ دستگاه اتوبوس با هزینه بیش از ۲۰ میلیارد تومان بازسازی شد و در سال‌جاری نیز ۷۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی و نوسازی می‌شود.

مدیر مالی و اقتصادی شهردار اصفهان تاکید کرد: در صورت تحقق فرآیند بازسازی و نوسازی اتوبوس‌ها، این ناوگان متحول خواهد شد.