• 1399-05-14 12:27
راه‌اندازی سامانه خرید مجازی در بازارهای کوثر

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: تا ماه آینده سامانه خرید اینترنتی راه‌اندازی خواهد شد تا نیازهای مردم در بازارهای کوثر به راحتی تامین شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد مجیری امروز_ سه شنبه ۱۴ مردادماه ۹۹_ در نشست خبری که به صورت لایو اینستاگرام برگزار شد، اظهار کرد: نخستین مأموریت این سازمان ساماندهی مشاغل است و معتقد هستیم از ۱۲۰ هزار واحد صنفی شهر تنها تعدادی از آنها باید ساماندهی شوند.

وی تاکید کرد: در موضوع ساماندهی مشاغل شهری به هیچ عنوان نمی‌توان سلبی عمل کرد بلکه با جلب مشارکت این هدف محقق خواهد شد.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان تصریح کرد: بازارهای روز کوثر به کمک شهرداری آمده و فضایی را ایجاد کرده تا بتوانیم محصولات مورد نیاز مردم را از واحد تولیدی به دست مصرف کنندگان برسانیم، البته مردم به برند بازارهای کوثر اعتماد دارند و مایحتاج خود را از آن‌ها تهیه می‌کنند.

وی اظهار امیدواری کرد: در سال جاری بازارهای تخصصی محله‌ای در شهر راه‌اندازی شود.

مجیری با اشاره به اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا در فروشگاه‌های کوثر شهرداری، گفت: در شش ماهه گذشته برای فائق آمدن بر این بیماری، ضدعفونی بازارها، توزیع ماسک و استفاده از دستکش انجام شده تا فعالیت این بازارها با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی توأم باشد.

مجیری با بیان اینکه شماره تلفن چهاررقمی ۳۵۵۳ در راستای تحقق شعار "در خانه بمانیم" برای سفارش کالاها و اقلام مورد نیاز از بازارهای کوثر در اختیار شهروندان قرار گرفت، ادامه داد: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا شهروندان برای ادای نذر قربانی خود از سامانه غیر حضوری ۳۵۵۳ استفاده کردند و امیدواریم این شماره برای سازمان مشاغل شهری در مواقع مختلف مورد بهره برداری قرار گیرد.

ابتلای ۱۵ نفر از پرسنل به ویروس کرونا

وی با بیان اینکه در سازمان ساماندهی مشاغل شهری با انجام تست کرونا از کارکنان ابتلای ۱۵ نفر از پرسنل به این بیماری محرز شد، افزود: کارکنان مبتلا به کرونا با قرنطینه در منزل روند مداوا را انجام دادند.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان با اشاره به کمک بهره برداران کوثر در شرایط کرونایی برای تأمین بسته‌های حمایتی جهت کمک به نیازمندان در ماه مبارک رمضان، گفت: بازارهای روز کوثر به جمع رزمایش همدلی و کمک مومنانه به خانواده‌های نیازمند پیوستند به طوری که در این اقدام خیرخواهانه بهره‌برداران این بازارها با همراهی پایگاه بسیج سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی اقدام به تهیه بسته‌های معیشتی برای توزیع بین نیازمندان کردند.

وی اظهار کرد: با شیوع کرونا بهره‌برداران تعدادی از بازارهای شهرداری از جمله بازار گل و گیاه همدانیان دچار آسیب اقتصادی شد که برای جبران بخشی از آن در شهرداری مرکزی بخش اقتصادی ستاد کرونا تصمیمات خوبی گرفته است.

مجیری با اشاره به افزایش بودجه این سازمان، گفت: بودجه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی در سال‌جاری با جهش سه برابری به رقم ۲۹۰ میلیارد تومانی افزایش پیدا کرده است که امیدواریم در فضای سخت اقتصادی فعلی بتوان پروژه‌های سازمان را تا پایان سال پیش ببریم.

این خبر در حال تکمیل است..