• 1399-05-14 10:08
هزینه ۸۰۰ میلیون تومانی برای نگهداری و ضدعفونی پایانه‌های شهر

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان گفت: برای حفظ و نگهداری، گندزدایی و ضدعفونی پنج پایانه شهر اصفهان ماهیانه حدود ۸۰۰ میلیون تومان هزینه می‌شود.

عباس محبوبی در گفت و گو با خبرنگار ايمنا ، اظهار کرد: سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان دارای پنج پایانه برون شهری و درون شهری است که در شمال، جنوب، شرق و غرب این کلانشهر واقع شده و پایانه صمدیه به عنوان پایانه درون شهری در اصفهان فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در صدد هستیم امسال با کمک شهرداری مرکزی و منطقه دو، تملک زمین پایانه صمدیه را به اتمام رسانده و در نیمه دوم سال به مناسبت ایام دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی طرح توسعه این پایانه را کلنگ‌زنی کنیم.

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مدیریت در پایانه‌ها ایجاد بسترهای مناسب جهت افزایش امکانات برای استفاده ذی‌نفعان (شهروندان) است، افزود: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا، پایانه‌های مسافربری شهر تا ۲۰ درصد ظرفیت فعال است و انتظار داریم مردم از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در پایانه‌های شهر، گفت: مهمترین هدف از راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

محبوبی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های شده و با همکاری سازمان بهزیستی استان، مرکز کنترل آسیب‌های اجتماعی (اورژانس اجتماعی) فعالیت خود را در پایانه کاوه آغاز کرد تا به افراد فراری از خانه و آسیب دیده اجتماعی که به پایانه‌ها مراجعه می‌کنند، مشاوره‌های لازم را ارائه دهد.