• 1399-05-13 09:54
آغاز عملیات خیابان‌سازی مقداد دوم با ۴۳ میلیارد ریال اعتبار

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان از آغاز عملیات خیابان‌سازی ضلع غربی خیابان‌ مقداد دوم خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه ۴۳ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

مجید طرفه تابان در گفت و گو با خبرنگار ايمنا ، اظهار کرد: عملیات خیابان سازی ضلع غربی خیابان‌ مقداد دوم واقع در منطقه ۱۵ شهرداری با هدف رفع مشکلات ترافیکی آغاز شده است.

وی تصریح کرد: اجرای این پروژه به ۲۰ هزار متر مکعب خاک‌برداری، نه هزار مترمکعب بلوکاژ (قلوه سنگ‌ها و لاشه سنگ‌هایی که روی خاک ریخته می‌شود تا مانع نفوذ رطوبت زمین به سطح شود)، ۳۰ هزار متر مربع آسفالت، دو هزار و ۷۰۰ مترمکعب اجرای بتن نیاز دارد.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان با بیان اینکه عملیات خیابان سازی ضلع غربی خیابان‌ مقداد دوم سه هزار و ۵۶۰ متر طول و ۸.۵ متر عرض دارد، افزود: مبلغ اولیه پیمان برای اجرای این پروژه حدود ۴۳ میلیارد ریال است.

وی با ابراز خرسندی از اینکه اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در مسیر پیشرفت قرار دارد، گفت: سازمان عمران انجام پروژه‌های بزرگ سطح شهر اصفهان را در دست دارد که اجرای مجموعه پل‌ها و تقاطع‌های غیر همسطح شهید سلیمانی، ایستگاه مترو شاهد، تقاطع غیر همسطح آفتاب و پل زیر گذر قهجاورستان از جمله آنهاست.

طرفه‌تابان تاکید کرد: سازمان عمران موفق شده به رکوردهای جدید زمان بندی با حفظ کیفیت اجرای پروژه‌های عمران شهری دست یابد.