عضو جامعه معلولان اصفهان با بيان اينكه در بسياري از زمانها معلولان براي تردد خود ناچار به استفاده از تاكسيهاي خصوصي هستند، گفت: اگر تسهيلاتي مبتني بر مناسبسازي براي حمل و نقل عمومي به كار گرفته شود كمتوانان نيازي به صرف هزينه تاكسيهاي خصوصي نخواهند داشت.
محمد پورخليلي اظهار كرد: موانع كالبدي در فضاي شهري يكي از عمدهترين عوامل انزواي معلولان و جانبازان است، متاسفانه هنوز معلولان براي ورود به بانكها مجبور هستند از در خروجي بانك وارد شوند و در سينماها نيز وضعيت به همين منوال است، همچنين استخرهاي عمومي هنوز براي استفاده معلولان مناسبسازي نشدهاند.
وي با بيان اينكه بايد هزينههاي تردد معلولان را در شهر كاهش دهيم، افزود: در مكانهايي مانند ايستگاههاي مترو، پلهبرقي براي كمتوانان كمك به حساب نميآيد، بلكه استفاده از آن يك خطر است و تنها وجود آسانسور ميتواند آنها را در طبقات جابه جا كند.
عضو جامعه معلولان خاطرنشان كرد: بعضي از ادارات مانند اداره ثبت و احوال فاقد آسانسور هستند و همچنين پلههاي موجود در اداره نيز كارايي لازم را براي جابه جايي معلولان ندارد.
وي با اشاره به وضعيت مناسبسازي پيادهراهها براي معلولان گفت: تا حدودي مشكلات مربوط به مناسب سازي پيادهراهها حل شده، اما هنوز به طور كامل نيازمندي معلولان در اين فضاها مرتفع نميشود.
پورخليلي ادامه داد: شركت واحد اتوبوسراني براي مناسب سازي و تسهيل استفاده معلولان از خدمات اين شركت اقدامات مناسبي را انجام داده است؛ برخي از شهرداريهاي مناطق كه بخشي از ارباب رجوعان آن معلولان هستند نيز نياز به مناسبسازي دارند.