مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري اصفهان از اصلاح خطوط كارخانه پسماند خبر داد و گفت: با اصلاح خطوط، كارخانه پسماند شهرداري به تكنولوژيهاي نوين مجهز ميشود.
علي دهنوي با اشاره به قدمت 30 ساله كارخانه پسماند و ضرورت بهروزرساني تجهيزات اين كارخانه اظهار كرد: فرسودگي تجهيزات كارخانه باعث شده مديريت پسماند درست انجام نشود؛ به همين منظور طراحي، ساخت و اصلاح خطوط كارخانه بهروزرساني خواهد شد؛ طرح بهسازي كارخانه پسماند هزينهاي بالغ بر 10 ميليارد تومان نياز دارد كه در حال حاضر بخشي از اين هزينه تأمين شده است و به زودي فراخوان اين طرح اعلام ميشود.
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري اصفهان با بيان اين كه در كنار اصلاح خطوط مديريت پسماند نيم نگاهي به استفاده از تكنولوژيهاي نوين شده است، تصريح كرد: بدون شك با بكارگيري تكنولوژيهاي نوين با استانداردهاي روز دنيا و كشور مطابق خواهيم بود.
وي همچنين از خريد دستگاهي تحت عنوان سرند بالستيك خبر داد و گفت: با بكارگيري اين دستگاه اجسام سه بعدي مثل ظروف نوشابه، ظروف يكبار مصرف، كاغذ و مقوا از يكديگر جدا ميشوند به طور قطع اين تكنولوژي از بهروزترين تكنولوژيهاي دنيا بهشمار ميرود كه خوشبختانه در حال حاضر اين طرح تأمين اعتبار شده و به زودي بهره برداري خواهد شد.
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري اصفهان از توزيع جعبههاي ايمن براي نخستين بار در اصفهان بر در منازل شهروندان خبر داد و اظهار كرد: بر اساس اين طرح، شهروندان قسمت ويژه پسماند خود مثل تيغ صورتتراشي، آمپول و انواع باطري كه بسيار مضر است را از ديگر پسماندها جدا و در جعبه نگهداري ميكنند، در حال حاضر در برخي از مناطق اين عمليات انجام شده كه پس از بررسي بازخوردها، در همه محلهها عملياتي خواهد شد.
دهنوي از ايجاد فرهنگسراي زيست محيطي براي نخستين بار در شهر اصفهان خبر داد و گفت: پاييز امسال اين فرهنگسرا با ديد آموزش مديريت پسماند در اصفهان ايجاد ميشود؛ پس از بهرهبرداري از اين پروژه دانشآموزان در سنين مختلف پس از حضور در فرهنگسرا با مسائل زيست محيطي و مديريت پسماند از نزديك آشنا ميشوند.